Afhaalkaart
3 gangen op basis van pasta naar keuze van onze chef , een aanrader voor echte pasta liefhebbers !!!
€ 39.00
Voorgerecht - Pasta – Hoofdgerecht - Dessert
€ 55.00
Voorgerecht - Pasta – Tussengerecht – Hoofdgerecht - Dessert
€ 65.00
Deze menu’s worden enkel per tafel geserveerd
Antipasto Giò style € 25.00 P/P min 2P
Gemengde italiaanse voorgerechtjes zoals burrata, octopus,vitello tonnato, Carne cruda, bruschette met rape enz..
Melanzane alla parmigiana € 15.00
Millefeuille van aubergine licht gegratineerd in de oven
Vitello Tonnato rivisitato € 18.50
Dun gesneden Kalfs gebraad afgewerkt met een tonijn mayonaise crumbel van anjovis en een gel van kappertjes
Polpo scottato cipolla di tropea & patate € 19.50
Octopus krokant gebakken, vergezeld van zoetzure ui, aardappel & een crème op basis van courgette
Carne cruda all’albese € 21.50
Met de hand gesneden tartaar van Simmentaler-rund, parmigiano, crème van mascarpone, afgewerkt met verse seizoenstruffel
Pasta Calabrese con Melanzane Salsiccia & Provola Silana € 19.50
Pasta typisch uit Calabrië met N’duja, Pittige venkelworst en aubergine in een pittige tomatensaus afgewerkt met een zachte gerijpte mozzarella achtige kaassoort “Provola” uit de Sila gebergte
Bigoli Cacio & Pepe € 19.50
Dikkere spaghetti achtige pasta afgewerkt met een emulsi van pecorino kaas en grof gemalen peper
Ravioli Tartufo burro & Rucola € 28.50
Gevulde pasta met truffel in een licht botersaliesausje afgewerkt met notensla en verse seizoenstruffel
Fettucine All’Astice € 39.00
Huisbereide lint pasta met verse kreeft uit onze homarium afgewerkt met een sausje op basis van verse tomaatjes
Vlees
Scaloppine Valdostana € 26,50
Gepaneerd kalfslapje met fontinakaas, Italiaanse grillhesp en tomatensaus, in de oven gegratineerd met Parmezaanse kaas, aardappeltjes in de oven en salade
Tagliata di manzo € 32,50
Gegrilde entrecote van Belgisch-Witblauwrund gesneden in reepjes vergezeld van Parmezaanschilfers, notensla en half zongedroogde tomaten afgewerkt met vinaigrette op basis van oude balsamico azijn en olio extra vergine
Ossobuco € 28,50
Zacht gegaarde kalfsschenkel in een kruidige tomatensaus vergezeld van lintpasta
Vis
Grigliata di pesce misto (min 2p) p/p € 39,50
Gegrilde visschotel min. 6 a 7 verschillende vis en schaaldiersoorten wat het marktaanbod bied voor echte visliefhebbers “een aanrader”
Alle hoofdgerechten worden vergezeld van een gemende salade en of ovenaardappeltjes
DESSERT
Tiramisu € 6.00
Semifreddo € 7.00
Verras je dierbaren met een mand vol Italiaanse specialiteiten of exclusieve wijnen