3 gangen op basis van pasta naar keuze van onze chef , een aanrader voor echte pasta liefhebbers !!!
€ 39.00
Voorgerecht - Pasta – Hoofdgerecht - Dessert
€ 55.00
Voorgerecht - Pasta – Tussengerecht – Hoofdgerecht - Dessert
€ 65.00
Deze menu’s worden enkel per tafel geserveerd
Melanzane alla parmigiana Millefeuille van aubergine licht gegratineerd in de oven |
|
€ 15,00 |
Vitello Tonnato rivisitato Dun gesneden Kalfs gebraad afgewerkt met een tonijn mayonaise crumbel van anjovis en een gel van kappertjes |
€ 18,50 | |
Polpo scottato cipolla di tropea & patata Octopus krokant gebakken, vergezeld van zoetzure ui, aardappel, crème van courgette en toritotomaatjes |
|
€ 19,50 |
Carne cruda all’albese Met de hand gesneden tartaar van Simmentaler-rund, parmigiano, crème van mascarpone, afgewerkt met verse seizoenstruffel |
|
€ 21,50 |
|
|
|
Alle pastasoorten worden hier artisanal bereid! |
VG |
HG |
Pasta alla Calabrese con Melanzane e Provola Silana Pasta typisch uit Calabrië met N’duja, Pittige venkelworst en aubergine in een pittige tomatensaus afgewerkt met een zachte gerijpte mozzarella achtige kaassoort “Provola” uit de Sila gebergte |
€ 16,50 |
€ 19,50 |
Bigoli Cacio & Pepe Dikkere spaghetti achtige pasta afgewerkt met een emulsi van pecorino kaas & grof gemalen peper |
€ 16,50 | € 19,50 |
Ravioli Tartufo Al burro & Rucola Gevulde pasta met truffel in een licht botersaliesausje afgewerkt met notensla en verse seizoenstruffel |
€ 22,50 |
€ 28,50 |
|
1/2 Kreeft |
Hele kreeft |
Fettucine All'Astice Huisbereide lint pasta met verse kreeft uit onze homarium afgewerkt met een sausje op basis van verse tomaatjes |
€ 26,50 |
€ 39,00 |
Pastamenu (Wordt alleen per tafel geserveerd) specialiteit v.h. huis drie gangen op basis van pasta naar keuze van onze chef Giò; een aanrader voor echte pastaliefhebbers!!! |
p/p |
€ 39,00 |
Gelieve er rekening mee te houden dat maximum 4 verschillende gerechten per tafel worden geserveerd, dit om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen.
Wij hopen tevens op uw begrip voor de bereidingstijd aangezien al onze gerechten à la minute worden bereid.
Ossobuco con risotto alla milanese é gremolada Kalfsschenkel zacht gegaard vergezeld van risotto met safraan afgewerkt met gremolada ”kruidenmengeling” |
|
€ 32,50 |
Tagliata Di Manzo Gegrilde ossenhaas afgewekt met rucola en parmigiano, vergezeld van aangepaste garnituur |
|
€ 36,00 |
|
||
Grigliata di pesce misto (min. 2 pp.) Gegrilde visschotel min. 6 à 7 verschillende vis-en schaaldiersoorten, wat de markt biedt. Voor echte visliefhebbers “een aanrader” |
p/p |
€ 39,50 |
Supplement gegrilde halve kreeft op de visschotel |
€ 7,00 |
/ 100g |
|
Gelieve er rekening mee te houden dat maximum 4 verschillende gerechten per tafel worden geserveerd, dit om de kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen.
Wij hopen tevens op uw begrip voor de bereidingstijd aangezien al onze gerechten à la minute worden bereid.
Pasta pomodoro korte pasta met tomatensaus |
|
€ 9,50 |
Gnocchi di patate |
||
huisbereide aardappelpasta met bolognesesaus |
|
€ 12,00 |
Polpette artigianali al sugo artisanaal bereide Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus met pasta of aardappelen |
|
€ 15,00 |
Scaloppina alla milanese gepaneerd kalfslapje met aardappeltjes en sla |
|
€ 16,00 |
Deze gerechten zijn enkel voor kinderen onder 12 jaar
Scroppino di anguria lopend sorbet van watermeloen en prosecco |
|
€ 8,00 |
Tiramisu Fragole & Lime |
|
€ 9,50 |
Zabaglione al marsala (min. 2p) sabayon met zoete likeurwijn uit Sicilië en een bolletje mascarpone-ijs |
p/p |
€ 8,00 |
Semifreddo luchtig ijs met amandelen, verse aardbeien en amaretto |
|
€ 8,00 |
Parfait alla Liquirizia romige ijstaartje op basis van zoethout uit Calabrie afgewerkt met bosvruchten |
|
€ 9,50 |
Soufflé al cioccolato chocoladetaartje met een vanillesausje en mascarpone-ijs |
|
€ 9,50 |